23 d’abril del 2008

Benvinguts


En aquest Blog volem presentar la nostra voluntat de crear projectes de cooperació i ajuda per constituir un món més just. Un dels nostres objectius a l’hora de crear aquesta plataforma és atreure a persones que tinguin aquestes mateixes inquietuds i que desitgin prestar-nos qualsevol tipus de col·laboració. O simplement, mostrar-nos el seu suport i fer palès que no som sols quatre somiatruites els que creiem en que és possible fer les coses d’una altra forma, la qual pot ser millor i mes justa.


No formem part de cap organització política, religiosa o empresarial. Com en tota iniciativa carregada de generositat i lliurament, serà necessari l’esforç i obstinació de moltes persones per aconseguir el que sembla impossible; tirar endavant, amb gran fortalesa interior i una fe sòlida en allò pel que lluitem.


Amb aquesta breu declaració d’intencions s’escriu el que pretén ser la primera plana d’un llibre virtual. I que millor que una data tant assenyalada com la d’avui, St. Jordi, per fer les primeres línies.


Dóna un cop d’ull !

3 Comentaris:

Un Cop d'Ull ha dit...

Doncs ja hem estrenat el blog...a veure si hi ha sort!!

salut! ^^

Anònim ha dit...

Que no quedi en un simple projecte..!

m'hi passarè cada dia!

Dani ha dit...

Arribo una mica tard pero buenu....

Sort amb el projecte!!

Seguiré a veure que es diu per aqui.